PUKLA "STOTKA": Partizan demonstrirao "silu" nad Novim Pazarom u Nišu!

Autor:

Sport

14.02.2019

20:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Partizana ubedljivo su otpočeli odbranu Kupa Radivoja Koraća pošto su savladali Novi Pazar rezultatom 102:72.

RepublikaFoto: Starsport
Detalj sa utakmice Partizan - Novi Pazar

Od samog starta meča se videla razlika u kvalitetu, košarkaši Partizana nisu dozvolili protivnicima da igraju svoju igru, pa su ih oterali daleko od koša i prinudili na šut od tri poena. Crno-beli su imali dvocifrenu prednost već u prvom periodu igre, ali je rival uspeo da smanji razliku šutevima za tri poena.

Bolje su košarkaši Novog Pazara počeli drugu četvrtinu i posle samo dva minuta igre su naterali Andreu Trinkijerija da zatraži tajm-aut, a onda su se crno-beli raspucali i stegli odbranu i na taj način potpuno razbili igru košarkašima Novog Pazara. Agresivnom odbranom crno-beli su došli do ubedljive prednosti od 16 poena sa kojom su otišli na "veliki" odmor.

RepublikaFoto: Starsport

Sjajno su crno-beli počeli drugo poluvreme. Dve uzastopne trojke postigao je Si i više se u pitanje nije dovodio pobednik, ako se uopše dovodio u bilo kom trenutku meča ili neposredno pre. Bez mnogo problema izabranici Andree Trinkijerija su stigli do 20 poena prednost na kraju trećeg perioda.

Nisu imali milosti crno-beli, nastavili su da uvećavaju prednost i tokom poslednje deonice, čas košarke su održali košarkaši Partizana protivnicima, a njemu je prisustvovao i veliki broj navijača beogradskog kluba.

Najbolji kod crno-belih bili su Đorđe Gagić sa 27 poena, dok je Marko Pecarski dodao 14. Na drugoj strani najefikasniji je bio Marko Radonjić sa 21, pratio ga je Nemanja Krstić koji je meč završio sa 18 poena.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading