Divac i Kingsi veruju u čuda!

Autor:

Sport

14.02.2019

17:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vlade Divac, generalni menadžer Sakramento Kingsa bi voleo da ekipa ove sezone oseti ukus plej-of košarke i ponovo ima puno pravo da "mašta" o tome jer Kingsi ponovo igraju dobru košarku.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Vlade Divac

Posle dugo godina Kingsi imaju dobre šanse za plej-of. Velike zasluge za tako nešto idu i Divcu koji je u poslednje vreme povukao neke sjajne poteze.

- Voleli bi da uđemo u plej-of. Navijači sada konačno veruju. Ali, rekao sam svojim igračima da je ovo još nije ništa. Treba osetiti plej-of u Sakramentu. Meni je bio neprocenjiv osećaj kada sam prolazio kroz tunel Arko arene, tada zemljotres kreće... Tako da želim da to moja "deca" osete, to je momenat kada će oni rasti- rekao je Divac.

Proslavljeni srpski košarkaš istakao je i da će plej-of samo ubrzati proces podizanja franšize. Sakramento se trenutno nalazi na sedmom mestu sa skorom od 30 pobeda i 27 poraza, i ispred njih nalaze se Klipersi sa dve pobede više. 

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Ipak, očekuje se da Klipersi popuste na kraju sezone jer im se ne isplati da uđu u plej-of, pošto onda neće imati pika prve runde (u tom slučaju ide Bostonu). Ekipa iz Los Anđelesa pokušaće da dovede Entonija Dejvisa i zbog toga im je pik važnije od doigravanja. 

Najveći konkurent Kingsima biće Los Anđeles Lejkersi, dok će tu pokušati da se umešaju i Minesota Timbervuvlsi, kao i Dalas Maveriksi. Kingsi u plej-ofu nisu igrali 12 sezona i ove godine imaju veliku šansu da vrate Kingse tamo gde im je i mesto.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading