OBRT: Kuzmić neće u Zvezdu!

Autor: hotsport.rs

Sport

13.02.2019

18:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaški klub Crvena zvezda nije završio sa pojačanjima posle dolaska Kej Si Riversa već ima dve ogromne želje pred borbu za titulu u ABA ligi i KLS ligi.

RepublikaFoto: Public/Peđa Milosavljev
Ognjen Kuzmić

"Delije" sa nestrpljenjem osluškuju da li bi mogla da detonira bomba i da se na Malom Kalemegdanu nađe Miloš Teodosić. Navodno, kapiten reprezentacije Srbije je kontaktiran i čeka se njegova odluka, ipak konkretnija je ona koja je stigla iz Turske vredna sedam miliona evra za tri godine.

Teo nije jedini igrač kog Crvena zvezda"juri" u poslednjim satima prelaznog roka. Danima se spekuliše o povratku Ognjena Kuzmića.

Kako "HotSport" nezvanično saznaje, reprezentativac Srbije se neće vratiti i to ne svojom željom, već odlukom Real Madrida. Iako Kuzmić nije u prvom planu kada je reč o šampionu Evrope, trener Pablo Laso insistira na njegovom ostanku.

To čudi ako se zna da posle oporavka od teške povrede zadobijene još početkom prošle sezoneOgnjen Kuzmić ne dobija dovoljan broj minuta u "kraljevskom klubu". Po svemu sudeći šanse da se visoki centar vrati u Beograd su minimalne.

Crvena zvezda u svom sastavu ima tri centra Maika Cirbesa, Majkla Odža i Dušana Ristića.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading