"Možda to i nije dobro, ali Bobi će dobiti veću šanšu"

Autor:

Sport

13.02.2019

13:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otkad je trejdovan u Filadelfiju, srpski centar Boban Marjanović dobio je šansu na sve tri utakmice.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Boban Marjanović

Sa Denverom je za 15 minuta upisao 4 poena i 2 skoka, Lejkersima je za 13 minuta ubacio 10 poena (1sk, 1ast), a u porazu od Bostona imao je 4 poena, 6 skokova i asistenciju za 11 minuta.

Posle duela sa Seltiksima, jedan od novinara pitao je trenera Breta Brauna kako namerava da koristi Marjanovića s obzirom na to da su mu prethodni treneri davali šansu samo u određenim direktnim duelima u kojima ne dolaze toliko do izražaja njegovi defanzivni problemi.


Sudeći po Braunovom odgovoru, on će spremiti tim da se malo prilagodi Bobiju.

- Jeste. Posvećen sam tome da to uradim (da ga pusti da igra protiv svih tipova direktnih rivala). Nadam se da se to neće često događati, ali možda bude situacija kada nije pametno pustiti Bobana da igra i kada to možda naškodi timu - kaže Braun i dodaje:

- Ipak, osećam da treba da učim i da mi moramo da učimo (o Marjanoviću), radićemo to u regularnoj sezoni i želim da mu dam pravu šansu, a ne da se stidim da mu dam minute - rekao je trener.

Marjanoviću na leto ističe ugovor i takva prilika biće više nego dobro došla pred potragu za novim ugovorom.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading