TRINKIJERI PREBACUJE LOPTU U PROTIVNIČKO DVORIŠTE: Zvezda je apsolutni favorit!

Autor:

Sport

13.02.2019

12:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ekspedicija KK Partizan zaputila se u sredu u Niš gde već dan kasnije počinje završni turnir Kupa Radivoja Koraća, a prema rečima trnera crno-belih Andree Trinkijerija Crvena zvezda važi za apsolutnog favorita za osvajanje ovog takmičenja

RepublikaFoto: Starsport
Andrea Trinkijeri

Partizan je prošle sezone slavio u Nišu pobedom na večitim rivalom, a prvu prepreku u odbrani ovog naslova imaće protiv Novog Pazara, u kome Trinkijeri vidi jednu opasnost po crno-bele.

- Iskustvo kaže 'mali korak', gledamo prvu utakmicu i ništa više. Ako trebamo gledati generalno, Zvezda je apsolutni favorit. Dominiraju u ABA ligi, doveli su velika pojačanja. Ja mislim o Novom Pazaru i to neće biti lako, jer nemamo toliko iskustva u igranju takvih utakmica, sli malo po malo, snažno, možda smo shvatili kako treba da igramo neke utakmice i idemo polako dalje - naveo je Trinkijeri za klupski sajt.

Meč između Partizana i Novog Pazara igra se u četvrtak od 19:30 u niškom "Čairu".

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading