"KOBI JE BOLJI OD TEBE": Lebronovi Lejkersi nastavili da posrću, čitava hala se smejala "kralju"

Autor:

Sport

13.02.2019

08:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Atlanta Hoksa pobedili su Los Anđeles Lejkerse na svom parketu rezultatom 117:113 i tako prekinuli niz od tri uzastopna poraza.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Lebron Džejms

Hoksi su sva tri poraza doživeli u Džordžiji, od Toronta, Šarlota i Orlanda, ali su iz četvrtog pokušaja bili uspešni i sad imaju skor 19-38.

Lejkersima (28-29) to je četvrti poraz u poslednjih pet mečeva, što ih stavlja u izuzetno nezgodnu situaciju u borbi za plej-of. U ovom trenutku oni imaju tri poraza više od osmoplasiranih Sakramento Kingsa.

"Kralj" Džejms pružio je vrlo dobru partiju - 28 poena, 11 skokova, 16 asistencija. Tripl-dabl uz, doduše, šut iz igre ispod 50 odsto (8/20, polovina su bile trojke), međutim nije to bilo njegovo veče. Navijači domaćeg tima skandirali su mu prilikom svakog kontakta s loptom "Kobi je bolji", a Tre Jang, inače najbolji u redovima Houksa, tokom treće deonice čak mu je provukao jedan pas kroz noge. 

Ozbiljno poniženje za, po mnogima, najboljeg košarkaša današnjice.

- Sve je ovde jasno, ili igrač plej-of ili ne igraš. Nisam zabrinut, fokusuran sam na to da budem svež, da mislim pozitivno i pripremim se za napore koji nam slede u doigravanju - poručio je posle susreta Lebron, očito uveren da će slavni tim nadoknaditi taostatak posle Ol Stara.  

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading