"Predsednik Budućnosti da prestane da ponižava i sramoti klub: PODMUKLO, NEMORALNO, ODVRATNO"

Autor:

Sport

12.02.2019

17:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Informacija o navodnom odlasku Blagote Sekulića u KK Budućnost iz Podgorice iznervirala predstavnike njegove menadžerske agencije. Pročitajte šta su poručili Draganu Bokanu. Sekulić demantuje da će pojačati Budućnost.

RepublikaFoto: Tanjug/DRAGAN KUJUNDŽIĆ
Dragan Bokan

- Ne, ne dolazim u Budućnost - izjavio je 36-godišnji centar Blagota Sekulić za list "Vijesti", demantujući nezvanične informacije da će se vratiti u podgorički klub iz kojeg je otišao 2002. godine.

Ova informacija, međutim, ima i svoj nastavak. 

Naime, na Twitter-u su se oglasili predstavnici menadžerske agencije koja zastupa Sekulića, koji su izrazili ogorčenje ponašanjem predsednika Budućnosti Dragana Bokana, optužujući ga da "u gluvo doba noći" čini mutne radnje i pokušava da se dočepa igrača.

 


- Kao agencija koja zastupa Blagotu Sekulića pozivamo predsednika Budućnosti da prestane da ponižava i sramoti klub koji vodi i njegove navijače, pozivajući noću igrače, pokušavajući da završi podmukao posao sa agencijom koju preferira. Vrlo nemoralno. Odvratno -  napisao je predsednik španske menadžerske agencije "Fer-plej" David Karo Funjes.

 

 

Na ovaj tvit nadovezao se Jorgos Dimitropulos iz agencije "Oktagon", koja sarađuje sa agencijom "Fer-plej".

 

Blagota Sekulić je, osim Budućnosti, u karijeri igrao i za beogradski Partizan, za grčke klubove AEK, PAOK, Marusi, Aris, za slavni Real Madrid, u Španiji je nosio i dresove Mursije i Fuenbalbrade, bio je član Fenerbahčea... Trenutno je član španskog San Sebastijana.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading