Teodosić je zakasnio!

Autor: RTS

Sport

10.02.2019

17:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Menadžer srpskog centra Bobana Marjanovića govorio je o selidbi svog klijenta u Filadelfiju, a potom je prokomentarisao situaciju Miloša Teodosića, kao i Jokićev ogroman uspeh u najjačoj ligi na svetu, koji je takođe njegov klijent.

Bivši tandem Klipersa

Boban Marjanović bio je ove nedelje deo velikog trejda Los Anđeles Klipersa i Filadelfije.

Zajedno sa Tobajasom Herisom i Majkom Skotom, "Bobi" je nakon godinu dana otišao iz Klipersa i zadužio opremu veoma jakih Siksersa, za koje je brzo debitovao u utakmici protiv Denvera.

Gostujući u Jutarnjem programu Radio-televizije Srbije, Marjanovićev agent Miodrag Ražnatović govorio je da je tom selidbom ostvarena želja srpskog centra da promeni tim, nakon perioda u kojem nije imao značajnu ulogu u Klipersima.

- Desilo se što smo priželjkivali, trejd. Na prvoj utakmici imao je onu minutažu o kojoj je i bilo govora. Nastupio je 16-17 minuta, igrao u svakoj četvrtini i to je samo u prvoj utakmici. Nadam se da će to ići na bolje- rekao je Ražnatović za RTS.


U istoj utakmici, Marjanovićev direktan rival bio je još jedan srpski košarkaš i Ražnatovićev najpoznatiji klijent - Nikola Jokić.
RepublikaFoto: Starsportphoto/Srđan Stevanović

Upitan za nastup visokog Somborca na predstojećem Ol star vikendu u Šarlotu, poznati košarkaški menadžer istakao je značaj tog poziva među najveće zvezde.

- U 23. godini je dobio poziv za Ol-star, što je zaista brzo, ne samo za evropske igrače, već i za američke. Obično u tom uzrastu pozive dobiju samo najviše rangirani igrači na draftu i to je razlog da budemo veoma zadovoljni- rekao je Ražnatović.

Dok se Marjanović navikava na svoj četvrti NBA tim, a Jokić priprema za Ol star, Miloš Teodosić pakuje kofere za selidbu iz Los Anđelesa, jer su Klipersi raskinuli saradnju sa kapitenom srpske reprezentacije.


Komentarišući Teov status, Ražnatović je rekao da je dugogodišnji "plej" CSKA prekasno otišao u NBA.

- Više ne važe ista pravila. Na primer, da igrač mora da napravi iskustvo u Evroligi pre odlaska u NBA. Danas je jedno od osnovnih pravila da igrači što pre odu tamo, u 19. i 20. godini, čak i ako nisu potpuno spremni, da bi prošli period adaptacije, da bi se navikli na NBA, jer je to potpuno druga igra u odnosu na Evropu- izjavio je on.

Ražnatović smatra da je Teodosić zakasnio sa odlaskom u NBA.

- Ko god od mojih igrača ima ponudu (da ode u NBA) u 19 ili 20 godina, pristalica sam da ide. Teodosić je jedan od najboljih evropskih igrača ikada, ima ogroman kvalitet, ali je prema mojoj proceni u NBA ligu došao prilično kasno, posle 30. godine i to je jedan od razloga zašto nije odigrao onako sjajno kako je mogao- zaključio je vlasnik menadžerske agencije "Beobasket".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading