Bobi od treme nije čuo skandiranje

Autor:

Sport

09.02.2019

12:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski centar Boban Marjanović debitovao je u noći između petka i subote za Filadelfija 76erse, posle čega je priznao da je nervoza bila veoma prisutna u uvodnim trenucima na parketu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Boban Marjanović

Marjanović je u meču sa Denver Nagetsima za nešto manje od 15 minuta upisao 4 poena i 2 skoka.

- Ovo je bio moj debi u novom timu, a on je uvek težak. Kad sam ulazio bio sam jako nervozan. Ipak, bodrio sam sebe sve vreme. Svestan sam da ubrzo dolaze i nove utakmice i nadam se da ću biti bolje - kazao je visoki centar.

Reprezentativac Srbije je u tim iz Pensilvanije stigao iz Los Anđeles Klipersa. Fila je treći četvrta ekipa u NBA ligi za njega, pošto je u međuvremenu igrao za San Antonio Spurse i Detroit Pistonse.

- Pitao sam se kako će sve izgledati, da li će me navijači prihvatiti ili neće... Mnogo je pitanja bilo u mojoj glavi, ali na kraju se sve svodi na to da izađeš na parket i uživaš.

Njegov ulazak u igru navijači su ispratili ovacijama.

- Nisam to ni primetio, iskreno. Kao što rekoh bio sam nervozan i za mene je postojao samo parket, nikoga okolo nisam primećivao. Ali, svakako da je to jako lepo. Generalno mi ljudi prilaze da me podrže, požele dobrodošlicu... Hvala im na tome - zaključio je 30-godišnji košarkaš.

Siksersi su savladali Denver, za koji je Nikola Jokić upisao tripl-dabl, rezultatom 117:100 i sad su peti na Istoku sa 35-20.

Narednu utakmicu dočekuju Los Anđeles Lejkerse u nedelju od 21.30 uz direktan prenos na Sport Klubu.

Pogledajte tabelu NBA lige.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading