Odžo i Pejdž postaju Srbi

Autor:

Sport

09.02.2019

10:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rok za prijavu igrača za Kup Radivoja Koraća pomeren je sa ponedeljka (11. februar) na sredu (13. februar), kako bi u međuvremenu bila završena procedura oko dobijanja srpskog državljanstva Majkla Odža i Markusa Pejdža, javlja Sportski žurnal.

RepublikaFoto: ST/Nemanja Pančić
Majkla Odžo

Kako je taj list otkrio, Crvena zvezda i Partizan su predali papire za Odža i Pejdža i zahtevali da oni po ubrzanom postupku dobiju srpske pasoše kako bi mogli na igraju na KRK.

S obzirom na to da ni u tom slučaju njihovi papiri nisu mogli da budu gotovi do ponedeljka, rok za registraciju ekipa za turnir u Nišu pomeren je za sredu.

Pošto je pravilo da maksimalno četiri stranca mogu igrati domaća takmičenja, Zvezda i Partizan će morati da se odreknu samo jednog inostranog igrača iz svojih redova. U ovom trenutku, ne računajući Odža, u crveno-belim sastavu nastupaju Džo Regland, Bili Beron, Stratos Perperoglu, Majk Cirbes, Mohamed Faje.

Kod crno-belih, ako izuzmemo Pejdža, tu su Aleksej Nikolić, Amar Gegić, Aleks Renfro, Džok Lendejl i Bondža Si.

Kup Radivoja Koraća održaće se u Nišu od 14. do 17. februara. Titulu brani Partizan.

RepublikaFoto: Starsport
Markus Pejdž

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading