Bogdan pokrenuo Kingse: Preokrenuli za devedeset sekundi

Autor:

Sport

09.02.2019

08:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sakramento Kingis ostvarili su pobedu protiv Majamija 102:96, posle mnogo muke i velikog preokreta. Odličan je bio Bogdan Bogdanović.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Bogdan Bogdanović

Posle debakla od Hjustona Kingsima je pobeda u ovom meču bila od vitalnog značaja u borbi za plej-of. Međutim, Majami je bio odličan. Prvu četvrtinu su dobili 28:17, a tokom čitavog prvog poluvremena nisu spuštali razliku ispod dvocifrene. Kada su u trećoj deonici poveli 79:62, sigurno su se mnogima pojavile sumnje da domaćin može da dobije meč. Ali ne i kod samih igrača. Jedan od onih koji su inicirali veliki preokret bio je Bogdan Bogdanović, koji je meč završio sa 16 poena, pet skokova, četiri asistencije i dve ukradene lopte.

Sakramento je konačno došao do vođstva minut i po pre kraja 97:96, a potom sa još pet poena postavili konačan rezultat.

Kod Kingsa najefikasniji bio je Badi Hild sa 23 poena, a imao je i sedam skokova. Nemanja Bjelica je za 11 minuta postigao četiri poena, uz šut iz igre 1/5, tri skoka i asistenciju. Kod Majamija Džoš Ričardson ubacio je 21 poen. 


Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading