TEODOSIĆ U ZVEZDI!

Autor:

Sport

09.02.2019

04:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zbogom, Holivude - Mali Kalemegdanu, eto me! Ovakvom scenariju, nakon što je Miloš Teodosić dobio otkaz u Los Anđeles Klipersima, nada se svaki navijač Crvene zvezde. Kapiten košarkaša Srbije nije uspeo da ostvari američki san u NBA ligi i, po svemu sudeći, vraća se sa ove strane Atlantika, a upravo tu srpski šampion vreba svoju priliku.

RepublikaFoto: Starsport
Miloš Teodosić na "Marakani"

ROĐENDANSKA ŽELJA

Teo je pre nekoliko godina najavio da bi voleo da završi karijeru na Malom Kalemegdanu, a predsednik Zvezde Nebojša Čović je podsetio na obećanje koje je iskusni plejmejker dao.

- Miloš je jednom prilikom obećao da će, ako dobije otkaz u NBA, jednog dana zaigrati za Zvezdu. Ali ne razmišljam sada o tome, ja sam realan i moram uvek da budem čvrsto na zemlji - podsetio je prvi čovek crveno-belih na Teodosićevu izjavu iz 2013. godine.

Sada već bivši as Klipersa tada je istakao da ne bi voleo da dođe u Zvezdu kad bude potrošen, već dok je još u punoj snazi.

- Ne bih voleo da se vratim kad budem star, kad budem imao 35 godina. Ako bih se vraćao, voleo bih da to bude u nekim normalnim godinama, tu do 32. godine - rekao je tada Teo, a interesantno je da će već sada 19. marta gasiti 32 svećice na torti. Dakle, kockice su se i u tom segmentu poklopile.

Miloš Teodosić

MILIONI RAZDORA

Ono što se nije poklopilo su Teodosićeva potencijalna plata i novac koji bi crveno-beli mogli da mu daju. Turski Efes je na sto već stavio ček sa višemilionskim iznosom kako bi bio u prednosti u odnosu Olimpijakos, Makabi i CSKA, koji su pokazali interesovanje, pa ako bi se odlučio za Zvezdu, Miloš bi praktično sebi izbio pare iz džepa. S druge strane, našem asu će pripasti svih 6,3 miliona evra od ovogodišnjeg ugovora za Klipersima, pa bi mogao da ima lufta i progleda našem šampionu kroz prste. Računica iz NBA kaže da je Miloš i te kako dobro prošao preko bare: za svaki od 48 poena, koliko ih je ukupno postigao u 15 mečeva na kojima je zbirno odigrao 151 minut, dobio je po 131.250 dolara, odnosno 41.721 zelenu novčanicu za svaki minut na parketu.

 

Jelisavetin porođaj koči preseljenje

Miloš Teodosić verovatno je završio karijeru u Americi, traži ga pola Evrope, ali preseljenje preko bare trenutno najviše koči njegova supruga Jelisaveta. Tačnije - porođaj, jer je glumica u devetom mesecu trudnoće i ne sme da leti, a u avion neće moći ni nekoliko meseci posle rođenja prvenca. Pritom je Teo isticao da bi voleo da bude stalno uz nju, a to može biti problem ako, recimo, potpiše za Efes ili bilo koji drugi evroligaški klub, koji bi morao da ga prijavi u roster do 1. marta i završetka 24. kola elitnog takmičenja.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading