Dobar glas delako se čuje: Žoc u društvu velikana!

Autor:

Sport

08.02.2019

20:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Večeras je na programu duel između Fenerbahčea i Panatinaikosa u "Ulker sports" areni u Istanbulu. Uvek je posebna prilika kada se Željko Obradović sastane sa svojim bivšim timom, a večeras će po prvi put odmeriti snage sa "Zelenima", od kako je na klupu šampiona Grčke seo legendarni američki trener Rik Pitino.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Željko Obradović

Ovaj 66-godišnji stručnjak, član Kuće slavnih, po prvi put u svojoj dugogodišnjoj karijeri predvodi jedan evropski tim, a uvek oduševljava i svojim izjavama za evropske medijske kuće.

Ovog petka je u Istanbulu, naravno, govorio o svom narednom protivniku, a nije mogao da ne kaže koju i o najtrofejnijem evropskom stručnjaku, koji sa klupe predvodi aktuelnog šampiona Turske.

- Slušajte, vodio sam timove protiv velikih NBA trenera, velikih koledž trenera i trenera koji radi ovde stavljam sa svim tim veličinama rame uz rame. Da li je to Pet Rajli, Fil Džekson, kouč Kej (Majk Kšiževski), on je dobar kao i svi oni. Jer u suštini, sve što njegov tim radi je validno po svim osnovama i to su odlike velikih trenera - izjavio je Pitino.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading