U BARU SU SVESNI: "Ništa ne zavisi od nas, Zvezda se pita"

Autor:

Sport

08.02.2019

17:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Mornara nalaze se u relativno mirnoj zoni kada je opstanak u ABA ligi u pitanju. Meč sa Crvenom zvezdom, šampion Crne Gore čeka sa sedam pobeda i boljim međusobnim skorom u odnosu na Krku, Cibonu i Zadar.

RepublikaFoto: ABA liga
Mihailo Pavićević

Utakmica u dvorani „Topolica“ igra se u subotu sa početkom u 19 časova, veliki favorit je Crvena zvezda koja je već obezbedila pol poziciju pred doigravanje za titulu i plasman u Evroligu, ali su Barani mnogo puta u prethodnoj i ovoj sezoni pokazali da su kadri da na pleća obore favorita na papiru, što Zvezda definitvno jeste.

- Dosadašnjim igrama Crvena zvezda je pokazala da je apsolutno zasluženo obezbedila startnu poziciju za plej-of. Ove sezone je dominantna u ABA ligi. Naš duel zavisi od njihove igre. Ukoliko Zvezda bude daleko od svog nivoa, a mi pružimo maksimum, imali bi smo čemu da se nadamo, imali bi smo šansu da napravimo iznenađenje. Ponavljam u meču koji sledi sve zavisi od Crvene zvezde, što naravno ne znači da u meč ulazimo sa belom zastavom - rekao je trener Mornara Mihailo Pavićević  i dodao:

RepublikaFoto: Starsport
Mihailo Pavićević

- Najt je solidan igrač i biće u sastavu tima protiv Zvezde. Na nekoliko zajedničkih treninga koje smo imali pokazalo se da će nam valjati u završnici sezone. U svakom slučaju, imačemo jednog dobrog igrača više u rotaciji - zaključio je Pavićević.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading