EVROPA ČEKA!

Autor:

Sport

07.02.2019

19:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Boban Marjanović je trejdovan u Filadelfiju, a očekuje se da Klipersi u najskorije vreme reše i pitanje srpskog kapitena Miloša Teodosića.

Miloš Teodosić

U danu zatvaranja transfer pijace u NBA stižu vesti da su Klipersi poslednjih dana, ali i sedmica radili na tome da Teodosića uključe u trejd, ali osim interesovanja pojedinih strana nije bilo ozbiljnijih dešavanja po ovom pitanju.

Specijalizovani košarkaški portal "Sportando" javlja da su se za Teodosića zanimali Orlando i Čikago, međutim bez pravog dogovora oko trampe. To ne isključuje mogućnost da Teodosić u završnim satima prelaznog roka ode iz redova Klipersa, iako su realnije varijante da ili prihvati otkup ugovora od Klipersa ili da sačeka leto kako bi postao slobodan igrač i onda dalje odlučivao o svojoj sudbini.

Povratak u Evropu je najrealnija opcija za iskusnog srpskog plejmejkera, tvrde košarkaški kritičari s one strane Atlantika. To je i Teodosić izjavio u nedavnom obraćanju javnosti. U ovom trenutku najozbiljnije se pominje Tel Aviv kao potencijalna destinacija za Teodosića, gde Makabi sprema bogat i, što je najvažnije, višegodišnji ugovor za srpskog asa. Kontakti dve strane, navodno, postoje duže vreme i sve su češći u poslednje vreme. Samo se praktično čeka Teodosićeva odluka, odnosno njegov dogovor sa Klipersima. 

Od ranije je poznato da i Efes čeka svoju šansu, čak je spreman i da uloži ozbiljan novac u njegovo dovođenje u Istanbul, ali je Makabi realnija opcija u ovom trenutku. 

Srpski plejmejker se ove sezone muči sa minutažom i zbog toga je nezadovoljan. Odigrao je svega 15 utakmica, uz prosek od deset minuta na parketu, odnosno tri poena, dve asistencije i jedan skok. Nije odigrao ni sekund u poslednjih 25 mečeva, a poslednji put se na parketu našao 15. decembra. Tada je u porazu od Oklahome (104:110) imao po dva poena i asistencije za 11 minuta u igri.  

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading