DIVAC DOBIO POJAČANJE: Saznao da je trejdovan tokom utakmice, Lebron pobesneo

Autor:

Sport

07.02.2019

08:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

NBA liga je surova... Nema mnogo emocija i svima je važan samo biznis. Ovoga puta Harison Barns je osetio sve loše strane koje nosi najjača liga sveta. Trejdovan je u toku utakmice!?

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
U šoku: Harison Barns

On je novi igrač Sakramenta. Vlade Divac je rešio da ga dovede u svoje redove, ali da će napustiti Dalas saznao je tokom meča protiv Šarlota.

Barns je imao čudan izraz lica i ništa mu nije bilo jasno. Na ovoj utakmici bio je starter i postigao je 10 poena, ali... On je otišao u redove "kraljeva", dok su u suprotnom smeru krenuli Zek Rendolf i Džastin Džekson. 

Na sve ovo reagovao je i Lebron Džejms. Jedan od najboljih igrača lige je potpuno pobesneo.

- Da vidim ja da li sam dobro razumeo. Baš je "kul" sve ovo jer su uradili ono što je najbolje za sam klub? Trejdovali su ovog čoveka dok je bukvalno bio na parketu i nije imao pojma šta se dešava. Ne kritikujem ja onog koji ga je trejdovao, jer ovo je biznis i u njemu moraju da se urade stvari za koje osećate da ih treba uraditi, ali nešto mora da se promeni. Mora da se promeni pristup celoj ovoj priči, pa da ne bude posle kada igrač želi da napusti klub ili do rastanka stvarno dođe, da onda on bude prozivan kao sebičan i nezahvalan, a kada ga se uprava odrekne, e onda je to "u interesu kluba" - pobesneo je Džejms.

To nije bio jedini trejd, Sakramento je dobio još novih igrača u razmeni tri tima. A evo šta se desilo.

Sakramento: Aleka Burksa i pik druge runde NBA drafta - od Klivlenda

Klivlend: Brendona Najta, Markisa Krisa i pik prve runde NBA drafta - sve od Hjustona

Hjuston: Imana Šumperta iz Sakramenta, a Vejda Boldvina i Nika Stauskasa od Klivlenda

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading