BOBI OTERAN I IZ KLIPERSA!

Autor: Bogdan Pavlović

Sport

07.02.2019

04:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Boban Marjanović (30) nikako da se skrasi u NBA ligi. Srpskog diva klubovi šetaju po Americi kako stignu, a najnoviji trejd koji su odradili Los Anđeles Klipersi podrazumeva da se Bobi preseli u Filadelfiju, čiji će dres ubuduće nositi.

Boban Marjanović

Ako mu je za utehu, Marjanović će najverovatnije igrati u plej-ofu jer je Filadelfija peta na istoku, za razliku od Klipersa, koji su ispod crte na zapadu.

NOVO DOKAZIVANJE

Međutim, pred Bobijem je borba da se dokaže jer je do sada šansu i minutažu uglavnom dobijao na kašičicu. Naime, Marjanovićeva turneja po Americi započela je 2015, kada je iz Crvene zvezde stigao u redove San Antonija, ali je za Sparse odigrao samo 54 utakmice, odnosno samo četiri puta startovao u prvoj petorci. Pritom ga klub nije mnogo držao u svojim redovima, već ga je povremeno slao u svoju razvojnu filijalu Ostin Sparse, u kojima se borio za povratak u ekipu Grega Popoviča.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Boban Marjanović

BEZ MAGIJE

Nakon neuspešne sezone usledila je još jedna katastrofalna epizoda, ovoga puta u dresu Detroit Pistonsa. Ništa novo se nije desilo jer je za dve sezone opet zabeležio 54 utakmice i nešto više od osam minuta po meču. Po pravilu je usledio novi trejd i nova destinacija za srpskog igrača. Bobi je stigao među Los Anđeles Kliperse, u kojima je ostavio najveći trag, ali samo kada je šou-program u pitanju. Marjanović se više zabavljao u pripremama pred meč, glumio je dvorsku ludu i vozio kvadove, ali košarkaške magije nije bilo. Zato sada mora u Filadelfiju, čiji dres će nositi do kraja tekuće sezone.

 

Ražnatović: Veća minutaža kao drugi centar

Menadžer Bobana Marjanovića Miško Ražnatović smatra da je njegov trejd u Filadelfiju dobra prilika. On najavljuje konačno dobre partije, očekujući da će Bobi po svemu sudeći dobiti više prostora na parketu.

- U najkraćim crtama, s obzirom da Bobanu ističe ugovor na leto, veoma je važan način na koji će igrati ove sezone. Priželjkivali smo veću minutažu i to se i dogodilo s obzirom da u Filadelfiji osim Embida ne postoji drugi centar. On bi trebalo da preuzme ulogu "bekap" centra - rekao je Ražnatović.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading