Priželjkivali smo trejd, Bobi im je neophodan, a njemu rotacija

Autor:

Sport

06.02.2019

09:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Menadžer Miško Ražnatović pojasnio je situaciju oko "trejda" Bobana Marjanovića iz LA Klipersa u Filadelfiju.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Boban Marjanović

- Priželjkivali smo da se tako nešto desi, već nekoliko nedelja vode se razgovori o toj temi. Siksersima je neophodan neko na poziciji rezervne petice s obzirom na to da Embid uglavnom igra maksimalno 33 minuta po utakmica - kaže Ražnatović za Sport klub i dodaje:

- To je ono što je bilo potrebno Bobiju, da na svakoj utakmici bude u rotaciji – kao što smo videli, njemu ne treba mnogo minuta za dabl-dabl, u Klipersima je koristio svaku priliku. Ističe mu ugovor na leto i bilo je jako važno da sezonu završi sa odgovarajućom minutažom, a u Siksersima bi trebalo da ima dovoljno prostora - izjavio je Miško Ražnatović za SK.

Marjanović ove sezone prosečno beleži 6,7 poena (60,7% šut iz igre, 75,8% penali) i 4,2 skoka, mada bi ta statistika bila znatno bolja da na nekim utakmicama nije igrao jako malo, tek 2-4 minuta, a na nekima i svega po nekoliko sekundi.


Siksersi su trenutno peti na Istoku sa skorom 34-20.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading