ČOVEK JE JEDNOSTAVNO MAŠINA: Tripl-dabl kao nešto sasvim normalno za Jokića!

Autor:

Sport

31.01.2019

08:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Denver Nagetsa slavili su protiv Nju Orleans Pelikansa sa 105:99 u vrlo uzbudljivom meču u noći imeđu srede i četvrtka. Naš centar Nikola Jokić ponovo je odigrao odličnu partiju i ostvario novi tripl-dabl učinak.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Nikola Jokić na meču sa Nju Orleansom

Više ne treba ni da se čudimo kada popularni "Džoker" zabeleži tripl-dabl jer je to bukvalno postao njegov standard, njegova mera.

U ovom meču je na parketu proveo 37 minuta i za to vreme je dao 20 poena, imao 13 skokova, 10 asistencija, tri ukradene lopte i dve blokade. Šut iz igre mu je bio 9/16, dok ga trojke nisu služile - 0/2. Samo je dva puta bio na liniji za slobodna bacanja i oba puta je pogodio.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Nikola Jokić

Jokiću je ovo osmi tripl-dabl ove sezone, šesti na poslednjih 15 mečeva, a ukupno 24. Fantastične partije pruža momak iz Sombora.

U ovoj pobedi su se pored Jokića još dobro pokazali i Malik Bizli sa 22 poena, Monte Moris sa 20 i Pol Milsap sa 13. Vil Barton je dodao osam poena i tri skoka, a Mejson Plamli devet poena i četiri skoka. Za Pelikanse na ovom meču nije igrao Entoni Dejvis.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading