TREJD BRAT ZA BRATA: Gasol za Gasola - da moguće je

Autor:

Sport

30.01.2019

19:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mark Gasol dolazi iz Memfisa... Iskusni centar je blizu trejda, a ako ode iz redova ovog tima jedna tradicija biće prekinuta.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Kako Memfis želi da gradi ekipu oko rukija Džerena Džeksona izgleda da je došlo vreme za rastanak sa porodicom Gasol koja bi mogla da ostane bez svog predstavnika u ovom timu posle 18 godina.

- Znam ludo je, od kada je sve ovo počelo tu je bio neki Gasol. Moj sin ima tek dve godine... Možda ću biti trejdovan u San Antonio, a Pau se vrati ko zna. To bi bilo smešno. Postoji deo mene koji bi voleo to. On i dalje ima svoje mesto ovde, isto mesto, moji roditelji žive u toj kući. Oni su ovde od kako je sve počelo - rekao je Mark.

Pau Gasol je inače u Memfis stigao u trejdu iz Atlante i na dan drafta 2001. godine, a upravo je to bio i razlog zašto je Mark Gasol pohađao srednju školu u ovom gradu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading