Crno, bez imalo belog!

Autor:

Sport

29.01.2019

23:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crvena zvezda je izgubila neizvesnu završnicu u Top 16 fazi Evrokupa od Limoža i oprostila se od daljeg takmičenja. Posle utakmice u kojoj je njegov tim vodio 12 poena u trećoj četvrtini, pa sav trud prosuo u jako lošoj završnici, Tomić je govorio o greškama u završnim minutima.

RepublikaFoto: Starsport/Peđa Milosavljev
Milan Tomić

Imaće igrači Milana Tomića i oproštaj pred svojim navijačima sledeće nedelje, ali će meč protiv Unikahe biti lišen rezultatskog značaja zato što je Limož naneo crveno-belima četvrti poraz, koji ih je ostavio bez šanse da se plasiraju u nokaut fazu.

- Imali smo utakmicu do 38. minuta. Poslednja dva minuta i 40 sekundi uradili smo sve da svedemo utakmicu na jedan šut. Izgubljene lopte, loše odluke u napadu, jako loša odbrana i izgubili smo. U ta dva i po minuta je bilo najvažnije kako smo odigrali- rekao je Tomić.

Nije imao o čemu mnogo da govori razočarani Tomić.


- U prvom poluvremenu je bilo uspona i padova, ekipe su se smenjivale u vođstvu, ali u pravom trenutku smo stekli prednost od 12 poena. Međutim, na kraju nismo završili utakmicu kako smo hteli -dodao je Tomić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading