Dončić, Obradović...U Skoplju na Antićevom oproštaju

Autor:

Sport

28.01.2019

14:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji makedonski košarkaš Pero Antić najavio je da će na leto zvanično prestati sa aktivnim igranjem i da će u Skoplju organizovati oproštajnu utakmicu.

RepublikaFoto: Starsport
Pero Antić

Bivši centar Crvene zvezde, osvajač tri titule Evrolige (dve sa Olimpijakosom i jedna sa Fenerbahčeom), najavio je da će u rodni grad dovesti najtrofejnijeg evropskog trenera ikada Željka Obradovića, NBA zvezdu Luku Dončića, bivšeg saigrača iz Atlante Ala Horforda i ostale asove sa kojima je radio u karijeri.

- Ne želim previše da otkrivam o događaju, ono što mogu da potvrdim je da će doći Dončić i Horford, zajedno sa mnogim bivšim saigračima i velikim imenima - rekao je Antić za radio "Antena 5", a prenosi makedonski Sport.

Antić bi poslednju sezonu mogao da završi u redovima aktuelnog makedonskog prvaka Rabotničkog, gde je i počeo karijeru.


- Slažem se da karijera treba da se završi gde je i počela, ali postoje neki uslovi. Videćemo - poručio je Antić.

Antić je od letos bez angažmana kada je napustio Crvenu zvezdu, drugi put, a tokom karijere igrao je još za Lukoil, Lokomotivu Kubanj i Spartak iz Sankt Peterburga.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Bk

29.01.2019 22:43

Sve čestitke za odlične partije, ali iza svega stoji robovski rad, veliki profesionalizam i posvećenost košarci. Samo da izdrži i da ga posluži zdravlje, biće ambasador naše zemlje kao Đoković. Ne treba mu zamerati bilo šta, u ovom momentu, samo napred Nikola