Hrvati kažnjeni zbog "Ubij Srbina"!

Autor:

Sport

27.01.2019

17:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaški klub Zadar kažnjen je od strane ABA lige zbog incidenata tokom utakmice sa Partizanom, a direktor hrvatskog kluba je upustio izvinjenje crno-belima.

RepublikaFoto: Starsport
Košarkaši Partizana

Navijači Zadra su tokom utakmice bacali tvrde predmete, upaljače i kovanice, u delu sa najvatrenijim pristalicama paljene su baklje. Pored toga, tokom utakmice nisu izostali ni pogrdni povici na račun Srba.

Direktor Zadra Željko Žilavec uputio je izvinjenje Partizanu na jučerašnjoj konferenciji za medije pred duel sa Krkom.

- Izvinjavam se igračima i rukovodstvu Partizana na neprimerenim ispadima sa željom da napomenem da je to ipak bio manji broj neodgovornih gledalaca u odnosu na ukupni broj prisutnih. To nas ne oslobađa odgovornosti. Mi se ograđujemo od takvih ispada, jer je KK Zadar uvek bio sredina ugodnih sportskih i ljudskih manira. U prilog tome ide i mišljenje učesnika juniorskog turnira ABA lige pre svega Crvene zvezde koja je i po medijima i na skupštini ABA lige dala najveće ocene organizaciji i ambijentu u Jazinama- izjavio je Žilavec.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading