SPREMA SE BOMBA U NBA: Lebron najavio ZEMLJOTES!

Autor:

Sport

26.01.2019

17:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lebron Džejms i Kajri Irving ponovo zajedno, ovog puta u Los Anđeles Lejkersima? Ovo je do petka bilo u domenu fantastike, ali su se stvari promenile preko noći zahvaljujući jednom video snimku.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Lebron Džejms

Lebron je na Instagramu objavio snimak u kome peva popularnu pesmu "Premotavanje" (Rewind) od Raskal Fletsa, koja govori o obnavljanju starog odnosa, a na snimku je označio upravo Irvinga.

Deo pesme koji se čuje u trenutku kada popularni "Kralj" snima video glasi:

 

 

- Znam da si sa njima, ali uskoro ćeš biti moj. Da mogu da vratim vreme pritisnuo bih premotavanje - glasio je deo pesme. Po nekim informacijama možda se ovo odnosi i na Ol-star draft koji je na programu 7. ferbuara, a istog dana igraju upravo Lejkeri i Irvingov tim Boston Seltiksi.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Kajri Irving

Podsetimo, posebno je zanimljivo da se Irving nedavno izvinio bivšem saigraču "jer je bio mlad i želeo sve". Plejmejker je otkrio "da nije shvatao šta je zapravo Džejms radio za tim i koliko je teško biti najbolji na svetu". Ovo je prošle nedelje podgrejalo priče o dolasku plejmejker u "grad anđela", a nakon ovo video snimka "kralja" one su prosto eksplodirale.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading