Milojević vidi šanse za pobedu protiv Partizana: Hvalio "grobare"

Autor:

Sport

25.01.2019

10:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener košarkaša Mega Bemaksa Dejan Milojević smatra da njegov tim očekuje izuzetno teška utakmica protiv Partizana.

RepublikaFoto: Tanjug/D. NIKOLIĆ
Dejan Milojević

Mega u subotu gostuju Partizanu u hali „Aleksandar Nikolić“ u 17. kolu ABA lige. Biće to važna utakmica za ekipu Dejana Milojevića imajući u vidu da Partizan trenutno ima samo pobedu više.

Trener Mege na ovom meču neće moći da računa na Adama Mokoku i Kostju Mušidija dok je nastup Andrije Marjanovića upitan.

- U subotu igramo protiv Partizana koji ima veoma kvalitetnu ekipu sa odličnim trenerom na klupi. Utakmica dolazi u veoma nezgodnom trenutku po nas imajući u vidu izostanke zbog povreda nekoliko izuzetno bitnih igrača, ali u kakvom god sastavu da izađemo, sigurno je da će ti igrači dati sve od sebe. Pobeda protiv Mornara u prošlom kolu i način na koji smo došli do nje nam je puno značila na polju samopouzdanja. Biće izuzetno teško u subotu, ali na nama je da odigramo maksimalno agresivno u odbrani, bez velikih padova u igri kakve smo imali na nekim prethodnim mečevima - kazao je Milojević.

Posle 16 odigranih kola ABA lige Mega je na 5. mestu sa skorom 9-7 dok Partizan ima pobedu više.

- Očekuje nas jako težak meč, pogotovo zato što igramo pred njihovom publikom koja im je šesti igrač, naročito u Beogradu. Partizan je veoma kvalitetna ekipa sa jako dobrim strancima, imaju na svakoj poziciji minimum po dva dobra igrača. Sigurno je da će biti teško, ali na nama je da damo sve od sebe i uz maksimalni trud, zalaganje i borbenost kakvu mi najbolje znamo, verujem da možemo da dođemo do pozitivnog ishoda - dodao je krilni igrač ekipe iz Sremske Mitrovice Edin Atić.

Mega i Partizan su se od sada sastali 11 puta u ABA ligi a Mega je slavila 2 puta. U poslednjem susretu ove dve ekipe odigranom u 6. kolu ove sezone, Partizan je slavio u Sremskoj Mitrovici sa 74:81.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading