Jokić posle 28 poena i čarki: Neka me kazne

Autor:

Sport

24.01.2019

13:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski košarkaš Nikola Jokić rekao je da on i njegovi saigrači nisu radili šta je trebalo i da su u pojedinim delovima meča imali velike padove. Bilo da je reč o dodatnom koraku, nepotrebnom driblingu ili potezu. Donovan Mičel se po njegovom mišljenju ne libi da šutira na koš.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Nikola Jokić

- Brz je, ima dobre finte i sviđa mu se igranje pik end rola i ima iza sebe Rudija Gobera. Ako oseća da će dobro šutirati, šutnuće. Igrali su dobru košarku a mi se nismo prilagodili - rekao je centar Denvera. On je potom upitan za situaciju iz prve čevrtine kada su se sukobili Mejson Plamli i Derek Fejvors.

- Nisam video šta se isprva desilo, samo da su počeli da pričaju jedan s drugim i da se guraju, ali ne i zašto se to desilo - kaže Jokić.

- Ne, nisam bio na terenu. Ne smem da zakoračim? Nisam se mešao, nisam bio ni blizu, ako će da me kazne neka me kazne, ali nisam imao ništa s tim - kaže Jokić.

Razlog poraza Denvera od Jute 114:108 je između ostalog i veliki broj promašenih trojki. Iako je Jokić ubacio 28 poena i imao 21 skok, to je uglavnom bilo blizu koša, iz reketa. Nikola je prokomentarisao i činjenicu da su mu protivnički navijači zviždali svaki put kad dodirne loptu.

- Nisam ih ni čuo. Moja greška - rekao je Somborac i nasmejao reportere.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading