Umalo sevale pesnice: Jokić u centru pažnje - Poraz Denvera od "Džezera"

Autor:

Sport

24.01.2019

08:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Juta je na svom parketu sa 114:108 savladala Denver za 27. pobedu u sezoni (+22 poraza). Denveru je ovo 15. poraz u sezoni i ostali su za sada na 31 pobedi.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Trenutak sukoba

Gotovo sve vreme je prednost imala Juta. Denver je samo na početku druge četvrtine uspeo da dođe do prednosti, ali od samo jednog poena što nije bio veliki izazov za Džezre koji su odlično kontrolisali meč.

U Denveru je najbolji na parketu ponovo je bio Nikola Jokić koji je zabeležio novi dabl - dabl. Srpski košarkaš je za 37 minuta postigao 28 poena uz 21 skok. Imao je Jokić i šest asistencija, dve ukradene lopte i jednu blokadu. Iz igre je šutirao 10 od 21, pogodio je jednu trojku iz sedam pokušaja, a sa linije za slobodna bacanja imao je 7/7. Pratio ga je Vil Barton sa 22 poena. Geri Haris dao je 16 poena.

Meč je obeležila i situacija nakon koje su zbog međusobnog obračuna, nakon jednog guranja pod košem, Derik Fejvors i Mejson Plamli isključeni. Umešao se tu i velik broj igrača oba tima. Sve se dešavalo pred kraj prve četvrtine nakon što je Fejvor odgurnuo Plamlija koji je pokušao da uzvrati ali je na tome završeno nakon velike gužve.

Svoju nesuglasicu imali su i Džo Krauder i Nikola Jokić koji se "uneo" u lice rivalu na kraju prvog poluvremena.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading