Poraz Kingsa: Bjelica bez minuta, Bogdan za to vreme...

Autor:

Sport

23.01.2019

08:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Toronto Reptorsa pobedili su Sakramento Kingse na svom parketu rezultatom 120:105 i upisali treći trijumf u nizu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Bogdan Bogdanović

Kanadski tim se nalazi u dobroj formi, to mu je i osma pobeda u poslednjih devet utakmica, i trenutno je drugi na Istoku sa 36-13.

Sakramento je nastavio po principu toplo-hladno, zabeležio treći poraz u prethodnih sedam mečeva, i sad je 10. na Zapadu sa 24-24.

U odsustvu Kavaija Lenarda, najzaslužniji za slavlje domaćih bili su Kajl Lauri (19 poena, 9 asistencija) i Fred Vanvlit (19 poena, 7 skokova). Njih su pratili Paskal Sijakam sa 18 poena, Serž Ibaka sa 15 poena i 10 skokova i Si Džej Majls sa isto toliko poena.

U redovima ekipe iz Kalifornije, Marvin Begli je bio najzapaženiji sa 22 poena i 11 skokova, a sjajnu pratiju pružio je i srpski bek Bogdan Bogdanović. Bogdan je za 36 minuta punio sve kolone i meč završio sa 16 poena (6/15 iz igre, 1/4 za tri), devet asistencija, osam skokova i tri ukradene lopte. Badi Hild je ubacio 15 poena, a Heri Džils 11. Nemanja Bjelica nije ulazio u igru.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading