KRITIKOVALI GA, A SADA SU MU ZAHVALNI: Kako je jedan potez Divca promenio Sakramento!

Autor:

Sport

21.01.2019

11:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Legenda srpske i jugoslovenske košarke Vlade Divac radi sjajan posao kao generalni menadžer Sakramento Kingsa. Iako je od postavljanja na funkciju nailazio na brojne negativne komentare, ovosezonski rezultati Kingsa su demantovali sve kritičare i dokazali da je nekadašnji predsednik Olimpijskog komiteta Srbije imao jasnu viziju gde želi da odvede tim u čijem dresu se proslavio.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Vlade Divac

Portal "sacbee.com" u opširnom tekstu navodi da Divčeva odluka da se odrekne, u tom trenutku, zvezde tima Demarkusa Kazinsa otvorila vrata za renesansu Kingsa.

- Kingsi su sada jedini tim u NBA sa prostorom da dovedu nove igrače i plate talenat, bez ikakvih opterećenja - navodi se u tekstu.

Dalje se ističe da je Divac posle poraza od Šarlota izjavio da će vreme koje dolazi stati u odbranu njega i njegovih odluka.

- Ja sam veoma samouverena osoba - naveo je Divac, a autor dodaje da njega ne zanima šta ljudi misle o njemu, kao i da to “ko si ti“, ne utiče na to kako će se on odnositi prema tebi.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Bogdan Bogdanović

Posle 46 utakamica u ovoj sezoni Kingsi imaju pozitivan skor (24-22), a ukoliko se kockice poklope, mogli bi i da uđu u aktivnu borbu za plasman u plej-of.

- Napravili smo veliki korak napred i veoma sam srećan zbog toga gde se nalazimo danas. Moramo da rastemo, treba nam vremena za to, ali ne žurimo. Idemo korak po korak - rekao je Divac.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading