Neverovatni Hild spasio Kingse!

Autor:

Sport

20.01.2019

08:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sakramento Kingsi došli su do velike pobede u Detroitu protiv Pistonsa rezultatom 103:101, zahvaljujući sjajnom Badiju Hildu, uz solidnu partiju srpskih asova Bogdana Bogdanovića i Nemanje Bjelice.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Bogdanović i Hild slave pobedu!

Kingsi su bili na ivici ponora. Blejk Grifin je sjajno vodio domaćina, koji je vodio gotovo ceo meč, a i u samoj završnici imao je dvocifrenu prednost. Međutim, sjajni Badi Hild odigrao je fenomenalnu četvrtu četvrtinu, a posebno poslednja tri i po minuta u kojima je postigao 14 poena i na taj način režirao preokret. Ipak, najvažnije od svega je da je pogodio tri sekunde pre kraja trojku za pobedu 103:101.

Hild je bio i najefikasniji kod pobednika sa 35 poena, imao je i devet skokova i tri asistencije. Pored njega zapažen je bio i Diaron Foks sa 14 poena, 10 asistencija i šest skokova. Bogdan Bogdanović je postigao osam poena (šut iz igre 3/12, 0/2 za tri poena) uz sedam asistencija, dva skoka i po ukradenom loptom i blokadom, dok je Nemanja Bjelica imao pet poena i skok. Na drugoj strani Blejk Grifin je imao 38 poena. Kingsi su 10. na Zapadu sa 24-22 i imaju pobedu manje od mesta koje vodi u plej-of, dok je Detroit deveti na Istoku sa 20-25 i takođe ima pobedu manje od plej-of mesta.

Indijana je ubedljivo savladala kod kuće Dalas 111:99, a Bojan Bogdanović nije imao partiju na svom nivou. Zabeležio je devet poena uz osam promašaja od 10 pokušaja iz igre i sva četiri van linije od 7.25. Na drugoj strani ni Luka Dončić nije briljirao, sa osam poena, pet skokova i šest asistencija.

Milvoki drži i dalje prvo mesto Istoka, novom pobedom. Ovog puta savladan je Orlando 118:108. Erik Bledso sa 30 i Janis Adetokumbo sa 25 poena i 13 skokova bili su najbolji kod pobednika. Na drugoj strani Nikola Vučević bio je najefikasniji sa 27 poena uz šest skokova i četiri asistencije.

Toronto je opravdao ulogu favorita protiv Memfisa i slavio 119:90, dok je Boston bio bolji u gostima od Atlante 113:105.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading