POSLE PRODUŽETKA I DRAME: Pejdž pogurao Partizan u Zadru!

Autor:

Sport

19.01.2019

18:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Od sjaja do očaja, za korak bliže plej-ofu... Košarkaši Partizana bili su bolji od ekipe Zadra na gostovanju u okviru 16. kola ABA lige i to posle produžetka - 97:92.

RepublikaFoto: Starsport

Tim iz Humske se pošteno namučio na ovom meču. Bez povređenih Zagorca i Nikolića, crno-beli su igrali sa mnogo oscilacija. Prva četvrtina bilo je pravo mučenje. Zadar je promašivao sa linije za slobodna bacanja, dok je Trinkijerijev tim mnogo grešio. 

U drugom poluvremenu Partizan je krenuo da igra. Imali su Marinković i drugovi i 14 poena prednosti. Pejdž je proradio, Si je bio svuda na terenu, ali... Usledio je pad i domaći su se potpuno vratili u meč.

Renfro je preuzeo odgovornost u samoj završnici, vezao je nekoliko dobrih poteza, ali ni on nije mogao da prelomi susret u korist Beograđana. 

Poslednji minut obeležila je prava drama, Litl je na 35 sekudni do kraja pogodio za 82:82.  Partizan je bio očajan u napadu, a Litl je imao šut za pobedu, ali nije uspeo da pogodi. Ušlo se u produžetak. 

Markus Pejdž je bio čovek odluke! Amerikanac je konačno pokazao koliko može. Pogađao je u dodatnih pet minuta i bukvalno je sam odveo Partizan do trijumfa.

On je postigao sedam trojki, a meč je završio sa 28 poena. Na drugoj strani najbolji je bio Litl sa 20 poena. 

Bio je ovo veliki korak ka plej-ofu Partizana, ipak, i sada je jasno da će Trinkijeri morati da poradi na koncentarciji svog tima.

 

Tabela:

 

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading