DECA SU U BEOGRADU PRVI PUT VIDELA SNEG!

Autor: Bogdan Pavlović

Sport

19.01.2019

04:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Od kada je Amerikanac Aleks Renfro (32) stigao u KK Partizan, mašinerija Andree Trinkijerija konačno je dobila energiju koja joj je bila preko potrebna. Iskusni plejmejker diriguje napadom na najbolji mogući način, a tajna njegovog uspeha se krije van terena.

RepublikaFoto: Starsport
Aleks i Brendi

Podrška supruge Brendi i dece Olivije i Aleksa ulivaju snagu naturalizovanom bosansko-hercegovačkom reprezentativcu. Gospođa Renfro je u razgovoru za Srpski telegraf izjavila da je presrećna što je njen suprug izabrao baš Srbiju, Beograd i Partizan!

Da li ste prvi put u Beogradu i šta vam se najviše dopada u srpskoj prestonici?

- Meni je ovo prvi put da dolazim kod vas, Aleks je igrao i ranije ovde. Mnogo je hladno, ali nam se upravo to i sviđa najviše! Deci pogotovo jer su u Beogradu prvi put videli sneg u životu.

 

Ugreje li vas bar atmosfera koju prave "Grobari" na utakmicama?

- Uf, sjajno je! Ovo nikada nisam videla u životu. Iako je hladno napolju, u hali je uvek vatreno. Navijači su odlični, svi stoje tokom meča, spektakularno!

RepublikaFoto: Starsport

A da li ste stigli da probate neke srpske specijalitete?

- Bila sam ranije u Hrvatskoj, tamo i ovde je slična hrana. Probala sam dosta toga, ali najviše mi se sviđaju kobasice i meso. Ima i hleb neki poseban, ali ne mogu da se setim kako se zove...

RepublikaFoto: Starsport

Traži li suprug da mu spremate našu hranu?

- Pa i ne baš, a i nemam te ambicije - kroz smeh će Brendi, uz objašnjenje: Specifična je vaša hrana, teže bi to išlo malo.

Ima li vremena za nadaleko čuveni noćni život u Beogradu?

- Kao što vidiš, ova moja deca nikada ne miruju - pokazuje lepa Amerikanka na nestašnu Oliviju i njenog mlađeg brata, koji se takođe zove Aleks.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading