(VIDEO) U BOSTONU SE ON PITA: "Ujka Dru" rešio Toronto!

Autor:

Sport

17.01.2019

08:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U noći između srede i četvrta odigrano je devet utakmica najjače košarkaške lige na svetu. Kao i uvek bilo je prilično zanimljivo, ali je šou definitivno "ukrao" Kajri Irving koji je uspeo da pogodi odlučujući koš za pobedu svojih Boston Seltiksa nad Toronto Reptorsima 117:108.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Kajri Irving

Gosti su bolje otvorili meč i imali šest poena prednosti nakon prve četvrtine, ali usledila je katastrofa u drugoj deonici u kojoj je Toronto postigao samo 17, a primio 34 poena.

Uspeli su ipak gosti da u nastavku nadoknade sedam od devet poena zaostatka sa poluvremena i uvedu meč u zanimljivu poslenju četvrtinu koju je na kraju u svoju korist prelomio Boston.

Seltikse je predvodio raspoloženi Kajri Irving sa 27 poena i 18 asisstencija, a sa tri poena manje ga je pratio Al Hroford. Džejson Tatum je takođe zabeležio dabl - dabl sa 16 poena i 10 skokova, a Gordon Hejvord je dao 18 poena.

Torontu nije pomoglo ni to što je Kavai Lenard meč završio sa 33 poena, a Serž Ibaka sa 22 uz 10 skokova.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading