NIKOLIĆ: Sada ih znamo, imamo priliku za revanš

Autor:

Sport

15.01.2019

21:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najefikasniji košarkaš Partizana u porazu od Monaka Aleksej Nikolić istakao je posle meča da je ekipa iz Kneževine uradila dobar skauting što je omogućilo da brzo uhvate ritam, ali je uveren da će revanš za sedam dana biti mnogo bolji

RepublikaFoto: Starsport
KK Partizan

Nikolić je naglasio da razlika, koja je u pojedinim trenucima iznosila čak plus 20 za Monako spala na samo četiri, što u konačnom zbiru može da igra veliku ulogu.

- Upali smo u njihov ritam. Oni su dobro napravili skauting. Znali su gde smo dobri, ali i loši, pa su to lako iskorostili. Uspeli smo u četvrtoj četvrtini da se izborimo, ali ne i da preokrenemo. Svaki poen se gleda, nije velika razlika i tamo imamo šanse za revanš. Takođe, šut nam nije išao tokom celog meča. Ne znam da li će biti lako u Monako, ali sigurno ćemo biti bolje spremni, jer ih znamo sad - rekao je Nikolić novinarima posle meča.

Crno-beli su postigli čak 30 poena u poslednjoj četvrtini, a upravo je Nikolić briljirao u završnici, međutim on ne želi da izdvaja sebe u odnosu na tim.

- Nije samo moja zasluga što smo imali šanšu da preokrenemo, tu su svi zaslužni. Nismo uspeli, šta da radimo. Idemo dalje - naveo je Nikolić.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading