Trener Monaka zna šta će odlučiti meč sa Partizanom

Autor:

Sport

14.01.2019

16:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ekipa Monaka gostuje Partizanu u trećem kolu Top16 faze Evrokupa, a trener francuskog prvoligaša Sašo Filipovski poručuje da njegovoj ekipi neće biti lako jer je Partizan potpuno drugačiji u odnosu na prvi deo sezone.

RepublikaFoto: Starsport
KK Partizan

Ekipa Monaka već je jednom ove sezone bila u Beogradu kada je u hali "Aleksandar Nikolić" slavila protiv Crvene zvezde 91:75 u regularnoj fazi Evrokupa. Trener Sašo Filipovski smatra da će utakmica sa Partizanom biti prilično teška.

- Partizan mnogo pritiska na parketu. Klub je promenio trenera i tim se promenio. Igraju kao tim i igraju odličnu odbranu. Biće neophodno da poštujemo lotpu, jer će svaki izgubljen posed biti kažnjen kontrom. Partizan se pojačao sa dva nova igrača. Moraćemo da igramo sa mnogo koncentracije - poručio je slovenački stručnjak Sašo Filipovski. 

- Tim koji bude bolje šutirao spolja će dobiti utakmicu. Znamo koliko je težak meč, Partizan je dobio Albu, pojačali su se sa Renfroom. Svaki poen će biti važan. Imamo kvalitet da pobedimo - kratko je rekao košarkaš "roka tima" Pol Lakomb.

Meč Partizan Monako je na programu u utorak od 19 časova. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading