CRNO-BELA JANUARSKA ŠETNJA: Partizan se brutalno osvetio Krki!

Autor:

Sport

12.01.2019

19:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Partizana ostvarili su pobedu u 15. kolu ABA lige. U hali "Aleksandar Nikolić" prilično lako je savladana ekipa Krke sa 87:55 (20:11, 19:19, 22:11, 26:14).

RepublikaFoto: Starsport
Bandža Si zakucao Krku

Nije bilo problema za četu Andree Trinkijerija. Onako kako su planirali, to su demonstrirali i na parketu "Pionira". Dominantnost, brzinu, odlučnost da se na najbolji mogući način revanširaju slovenačkom timu za poraz u prvom delu sezone.

Jedini period kada je gost uspeo da parira Partizanu bio je u uvodnih nekoliko minuta susreta, ali su onda stvari počele da dolaze na svoje mesto. Ipak, druga četvrtina bila je i najbolja koju su igrači Krke odigrali jer su uspeli da je završe sa 19:19. 

Ipak, treća deonica donela je prevagu i bilo je jasno da će crno-beli ceo plen ostaviti u Beogradu. Potez večeri bilo je zakucavanje Bandže Sija, možda i najbolje koje ćemo videti ove sezone.

RepublikaFoto: Starsport
Aleks Renfro

Ono što je najbitnije za navijače Partizana jeste da je njihov tim nakon velike pobede nad Albom u Evrokupu nastavio da niže pobede i na Jadranu. Najbolji u pobedničkom sastavu bili su raspoloženi Markus Pejdž sa 17 i Aleksej Nikolić koji je dodao 15 poena. Na drugoj strani istakli su se Luka Lapornik sa 13, odnosno Marko Jošilo sa devet poena.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading