Fener lagano sa Žalgirisom: MICIĆ DOMINIRAO PROTIV HIMKIJA

Autor:

Sport

10.01.2019

20:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Fenerbahčea bez problema savladali su Žalgiris u Istanbulu rezultatom 78:61 u 18. kolu Evrolige.

RepublikaFoto: Starsport
KK Fenerbahče

Bila je ovo prva pobeda domaćina posle dva uzastopna poraza. Gosti su vodili samo na startu meča, kada su napravili seriju 5:0, ali puleni Željka Obradovića su ekspresno preokrenuli rezultat, poveli i prednost nisu ispuštali do kraja utakmice. 

Tokom druge četvrtine Fener je imao 19 poena prednost, Žalgiris je tokom poslednjih 10 minita igre uspeo da priđe na "minus sedam", ali gosti nisu imali snage da urade nešto više, pa je Fener na kraju ubedljivo trijumfovao.

Mahmutoglu je bio najefikasniji sa 14 poena, isto toliko je imao i Slukas, Veseli je imao dabl-dabl ubacio je 13 poena i imao 10 uhvaćenih lopti, Gudurić je meč završio sa 5 poena i 3 asistencije, a Kalinić sa 6 poena.

Košarkaši Anadolu Efesa lako su savladali ruski Himki 81:72. Turski tim predvodio je sjajni Vasilije Micić, srpski košarkaš postigao je 16 poena, imao i osam asistencija za 27 i po minuta na parketu. Micića su sa po 11 poena pratili Brajant Danston, Džejms Anderson i Adrijen Moerman koji je imao i devet skokova.

Himki je predvodio Džordan Miki sa 14 poena i 9 uhvaćenih lopti, 12 je dodao Toni Kroker, 10 Entoni Džil, dok je Stefan Marković postigao 8 uz 3 skoka te po asistenciju i ukradenu loptu.

Efes je zabeležio 12. pobedu u sezoni, dok je Himki doživeo 11. poraz.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading