Voker pričao o Džordanu: Otkrio u čemu je Majkl i dalje najbolji

Autor:

Sport

10.01.2019

18:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zvezda Šarlot Hornetsa Kemba Voker pričao je za ESPN kako izgleda iz dana u dan biti blizu najboljeg igrača u istoriji dosadašnje košarke Majkla Džordana.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Majkl Džordan

Voker je gostovao u emisiji "The Jump" i otkrio je šta mu je Džordan kao vlasnik Šarlota pričao u prvim godinama karijere i koji mu je dribling omiljeni.

- Još uvek je to za mene super nerealno. Već osam godina igram za njega i svaki put ne mogu da verujem da je tamo. I dalje priča treš tok, najbolji je. Voli da bude tu, da nam pomaže i savetuje nas - priča Kemba Voker. 


Pitali su ga koji je najbolji savet koji mu je Majkl Džordan dao.

- Za mene je da jednostavno budem to što jesam. Trebalo mi je to nekoliko puta u karijeri, posebno u ranijoj fazi. Pokušavao sam da ne nagazim nekome na žulj, da radim, a on me povuče na stranu i kaže – draftovao sam te sa razlogom, budi svoj. To i pokušavam da radim - kaže Voker. 


On je poznat kao vrhunski dribler, uz Kajrija Irvinga, Stefa Karija, Krisa Pola, Džamala Kroforda, Džejmsa Hardena i druge. Shodno tome ima i niz klipova na kojima se vidi kako fintira protivnike i izbacuje ih "enklbrejkerima" (lomljenjem zglobova).

- U NBA mislim da mi je omiljeni onaj enklbrejker nad Mirotićem - kaže Voker.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading