ZAGORAC: Rotacija pomaže da budemo na maksimumu

Autor:

Sport

10.01.2019

17:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan od ključnih igrača Partizana Rade Zagorac prezadovoljan je pobedom protiv jednog od glavnih kandidata za visok plasman u Evrokupu i očekuje neizvesnu borbu za četvrtfinale.

RepublikaFoto: Starsport
Rade Zagorac

- Igrali smo protiv ekipe koja, ako ne jedan od najvećih favorita za osvajanje Evrokupa, onda svakako u gornjoj polovini. Imaju kontinuitet koji gaje godinama, sa odličnim trenerom i odličnim igračima. Odlična utakmica, jako vredna pobeda za dalje - rekao je Zagorac za Sport Klub.

Trenutna situacija u grupi je takva da svi imaju po pobedu i poraz.

- Grupa je dosta ujednačena, bez nekog izraženog favorita, tako da Partizan traži prolazak dalje, sigurno da je to neki cilj, ali ima vremena za priče o tome.

Sve je mnogo lakše dolaskom Renfra i Jankovića, što i Zagorac apostrofira.

- Sa ova dva igrača rotacija je značajno proširena, nijedan igrač nema preveliku potrošnju. To je definitivno stil koji naš trener gaji. To samo pomaže našem kontinuitetu i omogućava da svaki igrač bude na maksimumu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading