VELIKI SI NIKOLA: Mirotić održao dato obećanje za pomoć srpskoj porodici!

Autor:

Sport

07.01.2019

17:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaš Nju Orleansa Nikola Mirotić odlučio je da donira novac za izgradnju kuće porodici Varga iz Borovog sela kod Vukovara.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Nikola Mirotić

Mirotić je tokom prošlogodišnjeg dela sezone za svaku trojku koju bi dao, odvajao je po 500 evra za pomoć porodici Varga.

Međutim, španski reprezentativac, koji je Srbin iz Crne Gore, povredio se i propustio je deo utakmica, pa je zbog toga rešio da izdvoji sav novac, koliko je potrebno, da bi se ovoj porodici iz Borova sela podigla kuća.

Porodicu Varga čini samohrani otac Radovan sa šestoro dece! 

- Mir Božiji, Hristos se rodi. Kada pomislimo na Božić uvek prvo pomislimo na porodicu i dom. Na početku Božićnog posta podelio sam sa vama radost o pomaganju porodici Varga. Kao što znate, zbog povrede sam bio sprečen da nastupam na utakmicama, ali to nije ni najmanje uticalo na moju želju da deca porodice iz Varga dobiju dom. Zato ću uplatiti potreban iznos za izgradnju njihove kuće. Neka bi plamen ognja iz Vitlejema ogrejao svaku dušu, obradovao svako dete i osvetlio tamu. Još jednom i još mnogo puta: Hristos se rodi - napisao je Mirotić na svom Instagram profilu.

Mirotić, inače, kada postigne svaku trojku u NBA ligi, podigne tri spojena prsta! 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading