Budućnost dovodi još jedno pojačanje?!

Autor:

Sport

07.01.2019

08:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Budućnosti prekinuli su seriju od sedam uzastopnih poraza i u poslednjem meču 14. kola ABA lige pobedili su Igokeu sa 96:70.

RepublikaFoto: Starsport
Jasmin Repeša

- Zadovoljan sam prikazanom igrom, posebno u drugom delu meča. U prvom smo mnogo grešili kada smo se vraćali u odbranu, nismo na vreme postavljali defanzivnu postavku. Komunikacija je bila loša, a napadački dobra ekipa kakva je Igokea je to znala da kazni. Drugo poluvreme je ono čemu težimo i što želimo da igramo u nastavku sezone od prvog do poslednjeg minuta. Primili smo samo 24 poena, lako dolazili do povoljnih pozicija u napadu, a sve vreme smo delovali kao tim koji veruje u sebe i zna šta hoće - rekao je trener Budućnosti Jasmin Repeša.

Na pitanje kakva je situacija sa Kotijem Klarom, odnosno da li se razmišlja o raskidu saradnje sa Amerikancem koji je letos stigao iz VTB lige i da li se traži zamena za Alena Omića koji je otišao u Armani, Repeša je rekao:

- Uvek kada dolazim u novi klub pokušavam da gledam dugoročno, da vidim može li se pronaći neki igrač koji bi pomogao na duže staze. Može se naći neko privremeno rešenje, ono što kažu, drži vodu dok majstori odu, tako da bih voleo da nađem profil igrača i čoveka koji će biti nadogradnja našem rosteru. Nije lako tokom sezone naći adekvatno pojačanje, sigurno nećemo dovesti nekoga umesto Omića, samo da bi ga doveli. Čekaćemo i videti kakva je situacija na tržištu. Koti Klark nije povređen, želeo sam da ga malo odmorim od napora koje je imao tokom sezone - naglasio je Repeša.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading