Milutinov: Ovo u životu nisam uspeo!

Autor:

Sport

06.01.2019

21:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Centar Olimpijakosa Nikola Milutinov "eksplodirao" je u pobedi svog tima nad Panatinaikosom 79:65, to je bila njegova najbolja partija od 18 poena i 18 skokova, od kada igra za grčke crveno-bele.

Nikola Milutinov

Sa 18 uhvaćenih lopti srpski centar oborio je rekord Pirejaca u Evroligi koji je prethodno držao Dino Rađa sa 17 (2000. godine).

- Nisam razmišljao o tom rekordu, ali sada mogu da kažem da sam veoma srećan. Nikada nisam imao 18 skokova u životu, čak ni kao junior. Pokušaću da nastavim tako, ali najsrećniji sam jer sam pomogao timu i jer smo pobedili- rekao je Milutinov.

Posle iznenađujućeg poraza od Darušafake i zbog toga što je Olimpijakos izgubio prethodna dva meča od Panatinaikosa ove sezone, taj duel je bio jako značajan.


- Protiv Darušafake smo odigrali možda i najgori meč u sezoni, tako da nam trijumf sada baš mnogo znači. OK, dešavaju se i takve loše igre, duga je sezona, ali nadam se da neće više. Sada smo pokazali želju i mnogo nam je značila podrška navijača- rekao je 24-godišnji centar.

Ove sezone u Evroligi Milutinov prosečno beleži 10,9 poena, 8,4 skoka i 1,6 asistencija.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading