MANEKENI SA POLA GASA PROTIV PODGORIČANA: Micov i drugari "stotkom" dočekali Repešu!

Autor:

Sport

03.01.2019

21:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Olimpije iz Milana lako su upisali novu pobedu i nastavili trku za plej-of Evrolige. Ovoga puta ekipa našeg Vladmira Micova bila je bolja na svom parketu od podgoričke Budučnosti sa 111:94.

RepublikaFoto: Starsport
Vladimir Micov

Kako su Podgoričani završili prethodnu, tako su počeli 2019. godinu - porazom. Ovoga puta nisu bili ni blizu podviga jer je domaćin već u prvoj četvrtini stavio do znanja šta im je cilj na ovom meču.

Neverovatna igra tokom prvih 10 minuta i 36 postignutih poena potpisali su novi poraz Crnogorcima, a Jasmin Repeša nije imao baš toplu dobrodošlicu na mesto šefa stručnog štaba novog tima. Pokušali su gosti u nastavku da se trgnu, ali je svaki nalet imao odgovor. Počeje prednost "manekena" da se topi, ali je u trećoj deonici ponovo stigla do u tom trenutku maksimalnih 18 poena razlike.

Nije ekipi iz glavnog grada Crne Gore pomogla ni odlična partija Goge Bitadzea koji je ubacio čak 23 poena. Ipak, jedinu pravu podršku imao je u još jednom novajliji, Norisu Kolu, koji je sakupio 17, ali se i propisno ispromašivao (7/16 iz igre). Na drugoj strani igrači Milana su odlično rasporedili poene pa je čak njih petorica utakmicu okončala sa dvocifrenim brojem koševa. Ipak, među njima se istakao  naš Vladimir Micov sa 20 poena, odnosno Mindaugas Kuzminskas sa 19.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading