POJAČANJE PARTIZANA - Janković: Dopalo mi se Trinkijerijevo razmišljanje

Autor:

Sport

03.01.2019

15:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nikola Janković će do kraja sezone nositi dres Partizan. Novi centar crno-beli je uzbuđen i jedva čeka da zaigra za novi tim.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

- Prezadovoljan sam! Iskreno. Kada je Trinkijeri došao u Partizan, stupili smo u kontakt, čak smo se i sreli u gradu. Meni se dopalo njegovo razmišljanje i filozofija. To je definitivno glavni razlog mog dolaska u Partizan. Našli smo se. Kao što sam već rekao, sada su se poklopile kockice. Ovo je pravi trenutak za dogovor kada su obe strane u pitanju i vrlo lako smo došli do ovoga. Što se mene tiče, ova odluka nije bila nimalo teška - rekao je Janković za "Sportski žurnal".

On je dodao da će se potpuno staviti u funkciju ekipe.

-  Energija na obe strane terena… Borbenost! Po tome sam prepoznatljiv. Ali, najviše ta nova energija u odbrani. Skok! To je moja igra. Za sve ostalo, radićemo zajedno. U zavisnosti od toga šta trener kaže da je potrebno - jasan je Janković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading