Tomić malo o pobedi, a malo više o povredama...

Autor:

Sport

02.01.2019

21:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije bilo lako protiv Limoža koji je prišao u poslednjoj deonici na dva poena zaostatka, ali je Zvezda uspela da se odvoji i da dođe do veoma važnog trijumfa na startu TOP 16 faze.

RepublikaFoto: Starsport/Peđa Milosavljev
Milan Tomić

Posle utakmice svoje utiske izneo je trener crveno-belih Milan Tomić.

- Očekivao sam ovakvu utakmicu. Moja želja pre žreba je bila da igramo prvu utakmicu u gostima. Drugačija je vrsta utakmica u TOP 16 fazi. Kada igrate prvi meč kod kuće, pritisak je na vama, morate da pobedite. A kada izgubite u gostima ništa se ne događa. Moram da kažem da je moj tim igrao izvrsno, zbog derbija s Budućnosti gde smo potrošili mnogo energije. Nisu sigurno legli u ponoć, što je i prirodno, ljudi su, morali su da proslave. Energiju su nam doneli igrači sa klupe. Zato sam i rekao da je Zvezda tim i samo tako možemo nešto da uradimo u ovoj grupi - rekao je Tomić.

Koliko je lakše igrati Evrokup jer nema problema u ABA ligi?

- Niko nije dobio ništa u životu. Mi smo s Olimpijakosom imali 25 pobeda zaredom i ništa nismo osvojili. ABA se nije završila, mi ne jurimo rekorde i nema opuštanja. Ovaj tim nema iskustva da bi se opustio - nastavlja trener Zvezde.

RepublikaFoto: Starsport/Peđa Milosavljev
Stratos Perperoglu

O Marku Kešelju, Filipu Čoviću, Boriši Simaniću?

- Nije samo Marko, imam poverenje u svih 15 igrača. Sve sam ih izabrao letos, to su moji igrači. Kada imaš 15 igrača svi moraju da budu spremni da pomognu. Marko je pomogao, Boriša igra odlično, i Filip posle povrede i bio je prehlađen, a odigrao je odlično. To su moji igrači i ja ću da ih podržavam - nastavlja Tomić.

Šta se događa sa Mohamedom Fajeom?

- On ima problema sa skočnim zglobom. Mogao je da igra danas, ali je odradio samo jedan trening. Pa nisam kao trener hteo da ga stavim u igru. Biće u sastavu protiv Krke - kaže iskusni stručnjak.

Zašto Ognjen Dobrić ne igra?

RepublikaFoto: Starsport/Peđa Milosavljev
Majkl Odžo

- Zato što je bio bolestan poslednja tri dana. Imao je temperaturu. Imao je jedan trening. Stavljam igrače koji imaju minimum tri treninga da bi bili u timu - otkriva trener crveno-belih.

Šta je sa Aleksom Radanovim?

- Radanov je imao problema sa leđima, pa sa zglobom. Nije trenirao - zaključio je Tomić.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading