Budućnost dobila "nepristojnu" ponudu! I nije odolela!

Autor:

Sport

02.01.2019

09:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Budućnosti Dragan Bokan rekao je da je klub iz Podgorice za centra Alena Omića dobio najbolju ponudu još od odlaska Bojana Dubljevića u Valensiju.

RepublikaFoto: Starsport
Trener KK Budućnost

Omić je, samo dan nakon što je sa ekipom igrao u Beogradu protiv Crvene zvezde, krenuo put Milana gde se pridružuje tamošnjoj Olimpiji.

Igraće u timu sa Nemanjom Nedovićem i Vladimirom Micovim.

- Dobili smo ponudu za Omića, kakvu Budućnost ne može da odbije. To je najveća ponuda za nekog našeg igrača, još od odlaska Dubljevića u Valensiju. Nije još gotovo, razgovaramo o transferu- rekao je u utorak Bokan za "Vijesti". 

Budućnost se ove zime već pojačala nekolicinom igrača, a Omić je svoje mesto kao startna petorka izgubio dolaskom Goge Bitadzea iz Mege. Nedavno je na mestu trenera umesto Aleksandra DŽikića postavljen Jasmin Repeša. 

Da podsetimo, Bojan Dubljević je za Budućnost igrao od 2010. do 2012. godine i od tada nosi dres Valensije. Godinu dana po odlasku u Španiju biran je i na NBA draftu kao 59. pik Minesote, ali nije zaigrao u Americi.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading