Zna se ko je najkorisniji igrač u 15.kolu Evrolige

Autor:

Sport

30.12.2018

04:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Krilni centar Makabija iz Tel Aviva Džoni O'Brajant proglašen je za najkorisnijeg igrača 15. kola Evrolige.

RepublikaFoto: pixabay.com
Ilustracija: Foto

Makabi je u 15. kolu na svom terenu nadigrao Armani iz Milana rezultatom 94:92, a O'Brajant je na ovom meču postigao 32 poena (5/8 za dva, 5/7 za tri, 7/8 sa linije penala), uz pet skokova, tri asistencije i tri ukradene lopte. 

25-godišnji košarkaš, bivši član Milvoki Baksa, Nortern Arizona Sansa, Denver Nagetsa i Šarlot Hornetsa, na ovoj utakmici je ostvario sjajan indeks korisnosti 44. To je bio i najveći indeks u Evroligi u poslednje tri godine, a treći najveći igrača Makabija u elitnom takmičenju u ovom veku. 

Vil Klejburn iz CSKA i Džeremi Evans iz Darušafake su bili najbolji skakači u kolu sa po deset uhvaćenih lopti, dok su Nik Kalates iz Panatenaikosa i Maselinjo Uertas iz Baskonije bili najbolji asistenti sa po deset dodavanja. Plej Darušafake Toni Daglas je bio najbolji "kradljivac" 15. kola sa pet ukradenih lopti, dok je novi centar Budućnosti Goga Bitadze bio najbolji bloker (4 blokade). 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading