Osveta je najbolja kada se servira hladna!

Autor:

Sport

28.12.2018

19:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Fenerbahčea savladali su Real Madrid u derbiju 15. kola Evrolige sa 65:63 (22:12, 10:20, 16:12, 17:19). Spektakularan meč rešio je Điđi Datome na šest sekundi do kraja.

RepublikaFoto: Tanjug
Željko Obradović

Ekipa Željka Obradovića bila je na korak da pretrpi tek drugi poraz u Evroligi ove sezone kojim bi predala vodeće mesto upravo večerašnjem protivniku. Delovalo je da će Španci do pobede, ali...

Nakon prvih 10 minuta dvocifrena prednost Fenera delovala je sasvim pristojno, ali se šampion poznaje onda kada je najteže. Već do poluvremena gosti iz Madrida stigli su do izjednačenja. Ipak, razigrao se domaćin ponovo u nastavku susreta i ubrzo vratio prednost.

Poslednja deonica u potpunosti je preokrenula čitav tok meča. Real je odigrao odličnih 10 minuta i uspeo da dođe do pobede. Nije bilo lako jer je utakmica ušla u neizvesnu završnicu. Uspeo je Marko Gudurić da svojom trojkom minut pre kraja unese dozu neizvesnosti, a onda i donese svojoj ekipi šansu da dođe do trijumfa. Luiđi Datome pogodio je na šest sekundi do kraja uz faul, a na drugoj strani iskusni Serhio Ljulj promašio pobedu. Pravi spektakl za sve ljubitelje košarke.

RepublikaFoto: twitter.com/FBBasketbol
Marko Gudurić

Najefikasniji u redovima Fenerbahčea bili su Luiđi Datome sa 17, Jan Veseli s 13 i Marko Gudurić sa 11 poena. Nikola Kalinić je ubacio tri poena.

Na drugoj strani, Rudi Fernandez je psotigao 12, a Rendolf i Kerol po 11 koševa.

 

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading