Trinkijeri: Teško je, ali verujem...

Autor:

Sport

28.12.2018

12:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener košarkaša Partizana Andrea Trinkijeri, uoči gostovanja Olimpiji koji se stavlja tačka na 2018. godinu, izjavio je da je izuzetno važno da ekipa odigra pametno.

RepublikaFoto: Starsport
Andrea Trinkijeri

- Nakon poraza od Cedevite imali smo sedam dana da radimo i učinimo sve da u sutrašnjoj utakmici izgledamo bolje i igramo bolje. Verujem da će tako i da bude. Olimpija ima dobre i iskusne igrače koji su sposobni da nam naprave puno problema, zato moramo da budemo u potpunosti koncentrisani, agresivni i pametni tokom cele utakmice- izjavio je Trinkijeri.

Kapiten crno-belih Novica Veličković posebno je naglasio važnost utakmice za oba rivala.

- Liga je ove godine takva da je za veliku većinu ekipa svaka utakmica gotovo odlučujuća. Olimpiji je neophodna pobeda, nama je neophodna pobeda, tako da očekujem otvorenu, borbenu i vrlo tešku utakmicu. Mi znamo šta nam je cilj i znamo koliko znoja mora da se prolije da bismo ga ostvarili. Prvi korak je sutra- istakao je Veličković.


Utakmica 13. kola ABA lige između Olimpije i Partizana igra se u subotu od 17 sati u dvorani Stožice.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading