Tek stigao već kupio "grobare": Novi igrač Partizana nije štedeo reči...

Autor: Sportski žurnal

Sport

27.12.2018

10:16

Aleks Renfro stigao je kao novogodišnje pojačanje Partizana. Renfro je stigao u Beograd, a odmah po dolasku je istakao da je srećan što će nositi crno-beli dres.

Starsport
Košarkaši Partizana

- Sve je bilo dobro u Manresi. Ovo je bila velika šansa za mene. I to što sam uopšte došao do ove mogućnosti je glavni faktor što sam ovde. I srećan sam što sam sada deo Partizana- rekao je Renfro za "Sportski žurnal".

O svom novom klubu zna mnogo toga...

- Za Partizan sam čuo kada sam došao iz Amerike, još pre 10 godina. Znam istoriju, kakvu podršku i tradiciju ima ovaj klub. I kada se Partizan pojavio kao opcija, to je bilo nešto za šta sam želeo da čujem- rekao je novi bek crno-belih.

Kaže Renfro da poznaje svoje nove saigače, ali i trenera.

Starsport

- Videćemo, polako... Poznajem igrače, svestan sam da igraju jako, čvrsto... Poznajem i trenera Trinkijerija. Znam da će biti teško, da ćemo igrati čvrsto- rekao je Renfro.

Da li će igrati protiv Olimpije?

- To ne zavisi od mene. Sada sam tu, videćemo kao će se stvari dalje odvijati. Pretpostavljam da ću prvo obaviti medicinske preglede, videćemo već- rekao je Renfro.

Nije ovo prvi put Renfrou da je u Srbiji...

- Igrao sam već ovde. Čak i protiv Partizana, ali bilo je to davno, kada sam igrao za Zagreb, u mojoj drugoj profesionalnoj sezoni. Kasnije sam igrao i protiv Zvezde, bio sam više puta u Srbiji. Uzbuđen sam što sam ovde- zaključio je Renfro.

 

 

Komentari (0)

Loading